سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مرکز فایل ، مقاله ، پروژه ، تحقیق ، پاورپوینت fileOne
 
قالب وبلاگ

مقاله برق صنعتی




در این گزارش سعی شده است که با رعایت اختصار گوشه ای از قسمت عظیم و گسترش انتقال الکتریکی تشریح شود .در مقدمه این گزارش آشنایی با مشخصات کلی الکتریکی پست 63 کیلو ولتی کمال آباد کرج آمده است . در بخش نخست گزارش دلایل وجود پستهای فشار قوی و همچنین انواع آنها با توجه به استانداردهای موجود شرح داده شده دربخش دوم گزارش مهمترین و اساسی ترین تجهیزات تشکیسل دهنده پست به تفصیل شرح و بررسی گردیده است . همچنین در مورد رله هایی که محافظت خطوط و ترانسفورماتورها و دیگر تجهیزات مهم یک مجموعه را عهده دارند توضیحاتی داده شده است دربخش بعدی اصول و روشهای بهره برداری بهینه از پستهای فشار قوی بطور اعم شرح داده شده است که این توضیحات در جهت بهره وری بیشتر و همچنین راندمان بالاتر و جلوگیری از بروز هر گونه خطر و یا اشال احتمالی به کلیه دست اندرکاران یک پست فشار قوی توصیه می شود . بخش بعدی مربوط به شرح و توضیح اشکالات احتمالی که ممکن است در پست 63کمال آباد بروز کند و همچنین شرح کارهایی که برای رفع این عیوب باید انجام شود . بخش آخر نیز مربوط به نحوة بهره برداری از مدارهای اینترلاک پست 63 کمال آباد می باشد که در آن نحوه برق دار کردن خط با در نظر گرفتن کلیه اصول فنی برای جلوگیری از بروز هر گونه نارسایی در سیستم و شبکه شرح گردیده است .

خرید فایل

[ چهارشنبه 95/6/31 ] [ 1:50 صبح ] [ سامان ] [ نظرات () ]

اجزای سیستم های RFID



3-2اجزای سیستم RFID

شکل 5-2 اجزای اصلی یک سیستم RFID را نشان می دهد . این اجزا را به زودی با جزئیاتش توضیح خواهیم داد ، اما اجازه بدهید اول به تصویری بزرگی که با اجزای مختلف حاضر در لبه ها شروع می شود نگاه کنیم . شکل 5-2 اجزای نمونه ای را که در یک فروشگاه حفاظت شده پیدا می شود نشان می دهد .
در گوشه سمت چپ پایین دیاگرام ، به وسیله یک مجموعه از برچسب های RFID می توان اجناس برچسب گذاری را مشاهده نمود.
فروشگاهها همچنین دارای پایانه های تشخیص برچسب های RFID هستند که متشکل از قفسه هاییست که ما بین آنها محل عبوری جهت چک کردن برچسب ها وجود دارد .
پایانه های تشخیص برچسب های RFID ممکن است یک برچسب را صدها یا هزاران بار دردقیقه بخواند . ولی بیشتر این خواندنها ممکن است برای ما جالب نباشد . ( از جهت فعالسازی برچسب)
دستگاه های خواننده (RFID) گاهی اوقات تنظیم می شوند جهت اینکه چندین دستگاه با همدیگر کار کنند جهت پوشش دادن نقاط کوری که یک دستگاه خواننده می تواند در آنجا خطا کند . جعبه ای که توسط میان افزار RFID نشانه گذاری می گردد شامل یک یا چند ماژول نرم افزاری می باشد.
جعبه ای که با سرویس اطلاعاتی RFID نشانه گذاری شده است مکانیزمی جهت ذخیره رویدادهای RFID و ارتباط داده ها به لبه بیان می کند . همانطور که می بینید ما نشان می دهیم جعبه های سرویس اطلاعاتی ساده ای از RFID را در یک مرکز اطلاعاتی مهم و همچنین در یک مرکز اطلاعاتی تجاری این بدین دلیل است که اطلاعات RFID در نقاط گوناگونی ذخیره می شوند .
ما اطلاعات بیشتری را آماده ساخته ایم در رابطه با اطلاعات این بخش . جهت بحث و بررسی دقیقتر در رابطه با شبکه های اطلاعاتی RFID به بخش 8 مراجعه کنید .
دو جز دیگری که نشان داده می شوند در داخل مرکز داده در شکل 2 – 5 برنامه های کاربردی و خط جابجایی داده می باشد . خط جابجایی متشکل از هر مکانیزمی است که کمپانی شما برای برنامه های مجتمع خود انتخاب کرده است .تولیدات استانداردی که تسهیل می کنند این امر را اکنون موجود می باشند .
برنامه کاربردی برنامه هایی هستند که شامل سرویس گیرنده ها ، یا هر آنچه که تحت تاثیر دستگا ه های RFID می باشند .حال که این معرفی ساده کامل گشت ، بیایید نگاهی وسیع تری به جزییات اجزای سیستمهای RFID داشته باشیم .
1.3.2: برچسب ها
همانطور که در بخش 1 صحبت کردیم ، کلمه " RFID " معمولا استفاده می شد جهت توصیف سیستمهایی که در آنها یک ایستگاه مرکزی از دستگاههای خواننده ها قابلیت این را دارند که یک دستگاه الکترونیکی دیگری را ( برچسب ) توسط یکی از چندین مکانیزم ارسال اطلاعات بی سیم تشخیص دهند .
این مکانیزم ها می تواند متشکل از سیستم ماکرو ویو باشد ولی در هر حال از سیستمهای مادون قرمز یا روشنایی لامپهای معمولی استفاده نمی شود .
هنگامی که یک خواننده یک برچسب دقیق را تشخیص می دهد ، سیستم می تواند ادعا کند که شی ای را که بر چسبی به آن متصل است را تشخیص داده است .
برچسب می تواند در یک دکمه پلاستیکی کوچک ، کپسول شیشه ای ، برچسب کاغذی ، یا حتی جعبه های فلزی جاسازی شود.
همچنین آنها می توانند ب بسته چسبانده شوند یا در داخل بدن یک انسان یا حیوان جاسازی گردد .یا به لباس سنجاق گردد یا در سر یک کلید مخفی گردند .


مشاهدات یک دستگاه خواننده :
زمان ثبت ، کد خواننده ، کد آنتن ، کد شناسایی برچسب وقدرت سیگنال جهت فهمیدن میزان داده هایی که توسط خواننده های طبقه بندی شده به طور هوشمند تولید می شوند . مثال زیر را در نظر بگیرید .
یک فروشنده قطعات الکترونیکی که شرکت نیروانا الکترونیک نامیده می شود کار سیستم طبقه بندی هوشمند را می خواهد برای شرکت خود انجام دهد.
فروشگاه به طور میانگین 25 مورد در هرطبقه و در هر قفسه 4 طبقه دارد.برای میانگین تعداد 100 مورد در هر قفسه . هر کدام از 10 فروشگاه ایروانا 20 شعبه دارند که در هر شعبه که هر کدام دارای 20 قفسه ( در هر سمت 10 تا ) می باشند .
بنابر این فروشگاه های ایروانا 400 قفسه دارند ، بدین معنی که میانگین موجودی کلی آنها ،در حدود 000/40 مورد خواهد شد . جدول 2 – 1 موارد بالا را در خود جای داده است .با توجه به آمار موجود خوشحال نشدید ! از اینکه مثالی در مقیاس یک فروشگاه زنجیره ای موارد غذایی یا یک انبار بزرگ نزدیم.

جدول 2 -1 میانگین موجودی
جدول 2 -2 میانگین تعداد مشاهدات
فیلتر کردن رویداد ها (شکل 12.2)
2.3.3.4 سطوح رابط برنامه کاربردی (اجزای میان افزار)
2.3.3.5 انطباق با استاندارد های شرکت EPCglobal

خرید فایل

[ چهارشنبه 95/6/31 ] [ 1:49 صبح ] [ سامان ] [ نظرات () ]

EXCEL
صفحه گسترده
مقدمه :
Excel 2000 یک نرم افزار صفحه گسترده قوی است و به عنوان یکی از قویترین صفحه گسترده ها انتخاب شده است .

Excel قابلیت هایی دارد که شامل این موارد است :
1.

خودکار کردن سیستم های مالی
2.

کنترل موجودی انبارها
3.

محاسبه میزان سود و میانگین کالاهای فروخته شده
4.

درصد افزایش یا کاهش سود
Excel این امکانات را در کمترین زمان ممکن در اختیار ما قرار می دهد .

اکسن 2000 آخرین نسخه از معروفترین برنامه صفحه گسترده در دنیا میباشد و پیش از آخرین نسخه اکسل دارای ویژگیها ، توابع و خصایص جدید می باشد و بدین دلیل است که شماره ویرایش جدیدی را به عنوان Excel 2000 با خود دارد .

عملیات زیادی را میتوانید در اکسل 2000 انجام دهید .

این برنامه از قدرت بسیار بالایی برخوردار است .

اکسل بیش از یک برنامه محاسباتی ساده میباشد که فقط برای جمع ارقام استفاده شود .

میتوانید عملیات پیچیده ای مانند کار باداده ها، استفاده از توابع ،‌مرتب سازی داده ها و حتی وارد نمودن ارقام برای کسب یک هدف از قبل تعیین شده را انجام دهید .

همچنین می توانید ارائه داده ها را مجدداً مرتب سازید .

اطلاعات را از برنامه های دیگر وارد نمائید یا آنها را به برنامه های دیگر وارد کنید و یافایل ها را به صفحات یک سایت وب ارسال نمائید .

اکسل بسیاری از کارهای کسل کننده ، وقت گیر و مشکل را خودکار سازی می کند .

با اعمال هرگونه تغییر برروی داده ها اکسل نتایج را به صورت خودکار مجدداً محاسبه می کند .

جمع محاسبات در یک محدوده کار برگ را میتوان در محدوده دیگری از کاربرگ استفاده نمود و تغییرات اعمال شده در یک قسمت در محاسبه مجدد در قسمتهای دیگر نیز به کارگرفته می شوند .

میتوانید با چندین کاربرگ کار کنید محتویات آنها را جدا نگه دارید یا اینکه آنها را به یکدیگر مرتبط سازید و داده ها را از یک کاربرگ به دیگری انتقال دهید .

میتوانید به طور همزمان بیش از یک کاربرگ بازداشته باشید و با کلیک ماوس بین آنها حرکت کنید و میتوانید طبق نظرخود اکسل را سفارشی سازی نمائید و جهت توسعه قدرت اکسل برنامه هایی را در ویژوال بیسیک بنویسید .

اصول و مبانی اکسل

1 ـ پنجره اکسل :
پنجره نرم افزار با یک کار پوشه خالی باز می شود .

این پنجره مملو از عناصر می باشد .

تعداد زیادی نوار در بالا وپائین آن قرار گرفته اند ، قسمت مرکزی این پنجره کاربرگی است که از آرایه ای از سل ها تشکیل شده است ، محدوده پائین کاربرگ شامل برگه های کاربرگ می باشد .

به طور پیش فرض سه کاربرگ در هر پوشه وجود دارد .

یک کاربرگ جدولی از ردیف ها و ستونها می باشد که داده ها را در آن وارد می کنید ، یک کارپوشه یک فایل اکسل میباشد .

این فایل طبق نیاز خودمان میتواند شامل تعدادی کاربرگ یا کاربرگ نمودار ( کاربرگ هایی که نمودار دارند ) باشد .

2 ـ نوار ابزار و نوار فرمول :
اکسل دو نوار ابزار به نمایش می گذارد : نوار ابزار standard و نوار ابزار formatting .

خرید فایل

[ چهارشنبه 95/6/31 ] [ 1:48 صبح ] [ سامان ] [ نظرات () ]

خلاصه تحقیق Data Warehouse برای سازمانها
در حالی که عمر کوتاهی از استفاده از Database بعنوان بستری برای داده ها جهت انجام آنالیزهای پیچیده می گذرد، ولی نیاز به اینگونه عملیات از دیرزمانی احساس می شده و ابزار Database نیز در اینمورد از ارجحیت خاصی برخوردار گردیده اند. پاسخ به سؤالاتی نظیر What – If ، شبیه سازمانهای عملیات مهم مانند معرفی یک محصول جدید، یا تعیین پر سودترین محصولات، همگی از نیازهای اصلی کسب و کار بشمار آمده و ایجاد Data warehouse به کمک کامپیوتر جهت حل اینگونه مسایل کمک بسیار بزرگی کرده است.
در واقع کامپیوتر جهت حل مسایل پیچیده آنالیز داده ها، از سالهای 1950 مورد استفاده بوده اند و اساساً ماهیت مسایلی که توسط Data warehouse حل می شود، در این پنچ دهه تفاوتی نکرده است. انجام عملیات مختلف بر روی اعداد برای بدست آوردن نتایج گوناگون، عملیات Aggregation روی داده های هر مجموعه و آنالیز واریانس داده ها، جدید بشمار نمی آیند.
Expert Systems & Decision Support Systems
چنانچه به مسیر تحول داده ها توجه شود، الگوی واضحی از طرز استفاده آنها در Data Warehouse های حتی پیچیده دیده می شود. عامل مهمی که در این مسیر بسیار تغییر یافته است سرعت می باشد، سرعتی که با آن برای سؤالات پاسخی ایجاد می گردد. از سالهای 1975 تا 1990 برای مدیران برنامه ریزی استراتژیک، ساعتهای طولانی منتظر ماندن برای دریافت پاسخ امری عادی بشمار می آمد. امروزه Warehouse های Decision Support امکان ایجاد پاسخ برای انواع Query (پرس و جوها) را حتی برای کاربر نهایی در کمترین زمان ممکن (کسری از ثانیه) دارا می باشد. بنا به ماهیت سوالات مطروحه در صنعت امروز و حساسیت پاسخگویی، نیاز به سرعت در پاسخگویی بسیار احساس می شود.
با ایجاد یک شبیه سازی و یا طرح What – If از سوی کاربر Data Warehouse ، غالباً پاسخ به یک سؤال منجر به طرح سوالات دیگر خواهد شد و عامل زمان در این امر نقش مؤثری دارا می باشد.
Expert Systems & Data Warehouse
Expert System در دنیای کامپیوتر واژه ای است که برای هر برنامه حاوی عبارت IF مورد استفاده قرار می گیرد. بطور کلی یک سیستم خبره با Expert System پروسس ساخته یافته تصمیم گیری در ذهن بشر را مدل داده و آنرا به شرایط دنیای واقعی می رساند.
هر پروسس Decision Making قوانین یا Rule هایی در Interface engine دارند. Interface Engine جهت بکار انداختن اجزای جمع آوری اطلاعات یک سیستم که نهایتاً به راه حل مساله خواهند رسید، مورد استفاده می باشد. در واقع سیستم خبره تصمیمی برای کاربر می گیرد، در حالی که سیستم Decision Making تصمیمی را بهمراه کاربر می گیرد. سیستم خبره هیچ امکاناتی برای دخالت انسان در پروسس تصمیم گیری فراهم نمی کند. بسیاری تصمیم گیریهای واقعی در دنیای مدیریت نیازی به دخالت انسانی ندارد و Data Warehous قادر به تأمین پاسخ بدون دخالت کاربر می باشد. یعنی با وجود Data Warehouse کامپیوتر قادر به تولید گزارشات روزانه مورد نیاز بطور اتوماتیک می باشد. هم چنین یک سیستم DSS ، داده ها را طوری aggregate اولیه می نماید که مدیریت قادر به نگرشی کلی و نتیجه گیری می گردد. در DSS ها، هر قدر میزان aggregate در داده ها بالاتر بوده، قدرت تصمیم گیری و پیش بینی انسان بیشتر است.
Decision Support Systems & Data Warehouse
معمولاً Dss ها بعنوان نوعی از Data Warehouse هایی مطرح گشته که با حل مسایل نیمه ساختار یافته سرو کار دارد. بعبارتی دیگر مساله هر دو جز ساختار یافته و نیافته را دارا بوده و جز ساختار نیافته نیاز به دخالت انسانی داشته و ارتباط انسان با DSS را ایجاب می نماید.
اجزای ساختار یافته یک DSS ، قوانین تصمیم گیری یا Decision Rules ذخیره شده بعنوان سیستم پردازش مسایل می باشند و جز دیگر به انسان واگذار می شود. مثالهایی از مسایل نیمه ساختار یافته : انتخاب یک سایت برای کارخانه، و یا انتخاب سبد سهام (Stock Portfolio ).
در تکنولوژی Decision Support بسیاری عملیات نیاز به دخالت انسانی دارد مثل انتخاب سایت که اجزا ساختار یافته و نیافته را با هم دارد. عوامل و قوانینی براحتی قابل اندازه گیری بوده و در سیستم Database نگهداری می شوند و این به کاربر سیستم امکان ایجاد سناریوی What – If را می دهد. با اینحال وجود اجزای ساختار یافته، ساختار یافتگی کلی پروسس تصمیم گیری را تضمین نمی نماید.
یک سیستم DSS این مشخصات را دارد :
• یک مسأله اتفاق نیافتاده برای حل موجود است.
• دادن ورودی توسط انسان لازم است.
• مدلی برای تست فرضیات Hypothesis test موجود است.
• انجام Query های خاص امکانپذیر است (در پی انجام درخواستهای مکرر در سیستم از Database ، هر پاسخ Query منجر به Query دیگری خواهد شد، چون منظور از این Query ها ایجاد Query بدون شکلی خاص برای اطلاعات موجود جهت تصمیم گیری است، زمانهای پاسخگویی بسیار با اهمیت اند)
• ممکن است بیش از یک پاسخ قابل قبول بوجود بیاید.
• منابع خارجی از داده ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین DSS ها به کاربران امکان ایجاد سناریوی What – If را میدهند. اینها اساساً ابزارهای مدل دهنده ای هستند که به کاربر امکان تعریف محیط و شبیه سازی رفتار آن محیط در صورت بروز تغییرات را میدهند.
انواع خروجی های سیستم Decision Support عبارتند از :
• (Management Information System) MIS ، شامل پیش بینی ها و گزارشات استاندارد
• تست فرضیات (Hypothesis Tests ) ، شامل تمامی سوالات متوالی که هر پاسخ منجر به طرح سوالات بعدی می شود.
• ساخت مدل، ایجاد مدل و تأیید رفتار آن در برابر داده های historical در Data Warehouse مدلهای پیش بینی کننده، جهت پیش بینی رفتارها بر اساس عوامل historical مورد استفاده قرار می گیرند.
• کشف جریانهای ناشناخته، مثلاً علت فروش بالای یک محصول در منطقه ای خاص. ابزار داده کاوی Data Minig پاسخگوی اینگونه سوالات، حتی در حالاتی که سوالی خاص مطرح نشده باشد، می باشد.

خرید فایل

[ چهارشنبه 95/6/31 ] [ 1:47 صبح ] [ سامان ] [ نظرات () ]

Adobe premiere

فهرست مطالب
عنوان صفحه
سفری کوتاه در Adobe premiere 4
شناخت ناحیه کاری 4
کار با پنجرة project 5
گار با پنجرة Construction 5
برش و حذف فیلم 7
چگونگی نمایش فیلم 7
اضافه کردن ترانزیشن ها 8
روی هم گذاری تصاویر 9
اضافه کردن حرکت 9
فیلترها 10
سرعت تصاویر در فیلم ها 11
Fade 11
ساخت تکمیلی فیلم 12

Adobe premiere
در این برنامه شما به بررسی یک سری مراحل خاص جهت ایجاد یک قطعه ویدئویی (شامل تکنیک های ویرایش ویدئویی، اضافه کردن ترانزیشن ها، حرکت و شفافیت و …) خواهید پرداخت که این نرم افزار مخصوص میکس است. فیلم ها با کپچرهایی که وارد این برنامه می شدند باید پسوند avi داشته باشند و همچنین آهنگ ها و موسیقی ها نیز با همین پسوند باشند و در انتها نیز که فیلم ما ساخته شد پسوند avi به خود می گیرد که در انتها باید تبدیل به mpg شود.
معرفی پنجره های نرم افزار adobe premier
1 – Construction window : پنجره ای است که تمام صدا گذاری ها و افکت ها و دیگر اعمال روی هر قسمت فیلم در این پنجره اعمال می شود.
2 . project Noname : پنجره ای است که تمام کپچرها و افکت ها و … را وارد برنامه می کند.

3 – Transitions : پنجره ای است که یک سری افکت های کوتاه را در خود گنجانده است.
4 – Controller : پنجره ای است که چگونگی پخش صدا را و قابلیت کنترل پخش صدا را به ما می دهد.
5 – Preview : پنجره ای است برای نشان دادن فیلم ها و تصاویر

6- Motion : امکان حرکت را به فیلم یا عکس به ما می دهد.
7- Filters : فیلترهای مختلف را در خود گنجانده است.
8- speed : امکان کم یا زیاد کردن سرعت فیلم را به ما می دهد.

افزودن فیلم ها و تصاویر به پنجره Praject
ابتدا با کلیک روی پنجره project noname این پنجره فعال می شود سپس با کلیک روی قسمت item name پنجره ای به نام impact باز می شود و با رفتن در درایو مورد نظر می توان تصاویر را برگزید و با 2 بار کلیکی روی تصویر، تصویر به پنجرة project ارسال شود. بیشتر آهنگ ها و تصاویر و … از همین پنجره وارد برنامه می شود.

پنجره construction window
در این پنجره تمام برنامه ها و اعمال روی تصاویر انجام می گیرد. این پنجره از منوی window و سپس گزینه construction باز می شود قسمت چپ این پنجره به دو قسمت تقسیم می شود قسمت بالا video و قسمت پایین Audio نام دارد که فیلم و صدا به ترتیب در این قسمت قرار می گیرد. این دو قسمت قابل تنظیم برای کم یا زیاد شدن هستند این تنظیمات از منوی project و سپس انتخاب گزینه Add/dele/track پنجره مربوطه باز می شود.

با مشخص کردن عدد هر کدام پنجره را ok می کنیم، برای شروع ابتدا باید قسمت هایی از فیلم که مورد نظر است را وارد پنجره project کنیم و سپس با حرکت موس به روی تصاویر نشانگر موس به حالت دست تغییر می کند که با کلیک درک کردن و انتقال آن به پنجرة Construction و قرار دادن در قسمت video این کار انجام می شود.

هر تعداد فیلم و عکس که مورد نظر است را به همین روش انتقال می دهیم حال که تصاویر منتقل شد ممکن است تصاویر دیده نشوند و یک نوار سبز رنگ را به ما در قسمت video نشان دهد اگر خواستیم تصاویر ما دیده شوند از قسمت windows و سپس انتخاب گزینه اول که به نام construction window options است وارد می شویم . این پنجره که باز شد قسمت Trach format را روی قسمت اول فعال می کنیم و برای تغییر اندازه گپچرها نیز قسمت Icon size را روی اندازه دلخواه تنظیم می کنیم سپس OK را می زنیم. تصاویر حالت آشکار پیدا می کنند.



برش فیلم و حذف آن
ما در این پنجره می توانیم هر قسمت فیلم را به تکه های کوچکتر برش بزنیم و قسمت های اضافه را حذف کنیم در پایین صفحه Construction یک سری ابزار وجود دارد که با تصاویر روی ابزار Razor و انتخاب آن می توان این کار را کرد. به طوری که هنگامی ابزار انتخاب شد روی قسمت مورد نظر فیلم رفته و یک بار کلیک می کنیم. فیلم ما از همان قسمت به 2 تکه تبدیل می شود. برای حذف کردن باید دو طرف فیلم که قرار است حذف شود را برش داده سپس به حالت انتخاب که درآمد دکمه delete را بزنید. صداها و تصاویر هم به همین روش حذف و یا برش داده می شوند.

خرید فایل

[ چهارشنبه 95/6/31 ] [ 1:47 صبح ] [ سامان ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 51
بازدید دیروز: 166
کل بازدیدها: 226585